Over bylonline.nl

Over bylonline.nl

OVER MIJ

Hoi en welkom op bylonline.nl. Mijn naam is Larissa, 25. Mijn ‘hoofd’woonplaats is Uithoorn, maar daar ben ik niet altijd te vinden. Ik heb namelijk een tweede thuis in het buitenland. Voor mijn werk maakt dit niet uit, want ik kan mijn werk namelijk overal ter wereld doen. Ik ben namelijk freelance tekstschrijver en content creator. Verder schrijf ik hier op mijn blog over alles wat mij bezig houdt.

OVER BYLONLINE.NL

Al van jongs af aan ben ik bezig met schrijven. Op de basisschool deed ik al mee met schrijfwedstrijden en eigenlijk loopt het schrijven een beetje als een rode draad door mijn leven. Mijn liefde voor schrijven en teksten is nooit verdwenen. En nu is het tijd om deze liefde te verdiepen, hier op mijn blog. Ik schrijf op bylonline.nl over alles wat mij bezig houdt. Dit kunnen de actualiteiten zijn, maar ook mijn persoonlijke leven. Het is voor mij een manier om dingen te relativeren, een soort uitlaatklep.

Tekstschrijver & Content Creator

Ik ben zo dol op schrijven, dat ik besloten heb om er (deels) mijn beroep van te maken. Heerlijk toveren met taal noem ik het. Hoe ik op het idee gekomen ben? Ach, hoe vaak ik wel niet cv’s, sollicitatiebrieven en/of scripties heb nagekeken voor mensen in mijn omgeving. Uiteraard, hoe dom misschien, allemaal op vrijwillige basis. Maar ik deed het voor mijn omgeving graag, en het bezig zijn met taal heeft mij nooit verveeld. Toch deed dit mij beseffen dat er best wel een goede job in te vinden is, als ik het goed aanpak. Vandaar deze website en vandaar mijn blog. Ik probeer op deze manier mijn schrijfstijl als het ware te verkopen.

Spreekt mijn manier van schrijven jou aan? Zoek je nog iemand die teksten schrijft en/of teksten controleert? Dat is mooi, hier kun je lezen waarvoor je mij in kan huren!