Tekstschrijver & Content Creator

Tekstschrijver & Content Creator

TEKSTSCHRIJVER

Ik schrijf niet alleen teksten voor mezelf, maar ook voor jou. Dit doe ik uiteraard met veel enthousiasme. Op mijn blog kun je een beetje een idee krijgen van mijn schrijfstijl en ik hoop dat dit jou aanspreekt. Ik ben als tekstschrijver beschikbaar voor de volgende werkzaamheden:

  • Het maken van cv’s en sollicitatiebrieven;
  • Het schrijven van columns;
  • Nakijken en herschrijven van teksten.

CONTENT CREATOR

Content creatie is het produceren van alle communicatieboodschappen. Een content creator is dus verantwoordelijk voor die communicatieboodschappen, zowel online als offline. Ik ben beschikbaar voor de volgende (online) werkzaamheden:

  • Het schrijven van blogteksten;
  • Het maken van content voor social media;
  • Het schrijven van productteksten;
  • Verantwoordelijk zijn voor de nieuwsbrief;
  • Het SEO-proof maken van bestaande teksten.

CONTACT

Ben jij opzoek naar een tekstschrijver of een content creator? Dan hoop ik dat ik jou over de streep getrokken heb, want ik sta te popelen om aan de slag te gaan. Mocht je geïnteresseerd zijn in een samenwerking, dan kun je hieronder het contactformulier invullen en ik beantwoord je e-mail binnen 24 uur terug!